Mohon tunggu...
joaquin levitoreh
joaquin levitoreh Mohon Tunggu... Mahasiswa - mahasiswa

.

Selanjutnya

Tutup

Ruang Kelas

Beverage and Food Photography Workshop at SMK 17 Agustus 1945 Surabaya

12 Januari 2024   22:12 Diperbarui: 12 Januari 2024   22:46 223
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Kompasiana adalah platform blog. Konten ini menjadi tanggung jawab bloger dan tidak mewakili pandangan redaksi Kompas.
Lihat foto
Bagikan ide kreativitasmu dalam bentuk konten di Kompasiana | Sumber gambar: Freepik

https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vTz-UKbCykokE10v0m_edSLfPJ4qPuNEJzGStfUT1soJkhj7VOT0XE493QY2783OQ/pub

Students at SMK 17 Agustus 1945 Surabaya's hospitality program learned the fundamentals of beverage production. The objective of this program is to deepen participants' knowledge of beverage production, food costing, advertising strategies, and food photography. They will be taken through every step of starting a business, from calculations to sales. The goal of this session is for attendees to obtain an improved understanding of the fundamental stages involved in running a food and beverage business. The main aim of this program is to provide participants with a fresh perspective of the process of doing business in the food and beverage industry, as well as the practical knowledge required to start a culinary enterprise.

Baca konten-konten menarik Kompasiana langsung dari smartphone kamu. Follow channel WhatsApp Kompasiana sekarang di sini: https://whatsapp.com/channel/0029VaYjYaL4Spk7WflFYJ2H

Mohon tunggu...

Lihat Konten Ruang Kelas Selengkapnya
Lihat Ruang Kelas Selengkapnya
Beri Komentar
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE

Belum ada komentar. Jadilah yang pertama untuk memberikan komentar!
LAPORKAN KONTEN
Alasan
Laporkan Konten
Laporkan Akun