Saha nu teu nyaho tahu gejrot? Tahu gejrot teh salah sahiji kadaharan khas Cirebon nu sok ngajantenkeun urang jadi keukeuh hayang nambah. Ku ayana campuran rasa anu unik, nyata amis, asin, jeung pedes, ngajadikeun tahu gejrot jadi kadaharan anu disukai ku loba jalma, utamina barudak muda.
Naon sababna tahu gejrot teh populer? Tahu gejrot boga rasa anu unik, gampang dicokot, jeung hargana terjangkau. Campuran rasa amis, asin, jeung pedes anu pas ngajadikeun tahu gejrot jadi hs dilupakan. Bahan-bahanna gampang dicari jeung cara ngadamelna og sederhana. Tahu gejrot biasana dijual kalawan harga anu murah, jadi cocog pikeun sakabh kalangan.
Baca konten-konten menarik Kompasiana langsung dari smartphone kamu. Follow channel WhatsApp Kompasiana sekarang di sini: https://whatsapp.com/channel/0029VaYjYaL4Spk7WflFYJ2H