Hayam Geprék pangladana
Wulan Lestari XII MIPA 3
Aya nu nyebutkeun hayam geprék asalna ti Yogyakarta, ciptaan Rum atawa indungna Ruminah taun 2003. Ayeuna hayam geprék oge jadi kadaharan favorit di wewengkon Jawa Barat, di diéu kuring baris mere taun dimana biasana meuli hayam geprék.
waktos éta abdi hoyong hayam geprék sareng rerencangan abdi nyarankéun tempat iéu.dugi ka dinya abdi mesen sangu geprék hayam kalawan harga 15.000 rupia, ti harita abdi resep hayam geprék di éta tempat sareng tos biasa.
Tempatna di Jl. Pabrik Kulit No 53, Nanggéwér Mekar, Kec. Cibinong, Kabupaten Bogor, Jawa Barat, ngalayanan Nasi Geprék Hayam, Mie Goréng Geprék, Telur Geprék, Hayam Geprék Keju, Mie Goréng Mozzarella Geprék, Kentang Goréng, Jamur Crispy sarta minuman ogé ngawengku gelembung gula béuréum, coklat, teh panas, jeung sajabana.buka poéan ti 11.00 Béurang nepi ka 07.00PM Péuting.
Kalayan porsi anu agéung sareng harga anu murah, recomended pisan kanggo anjeun anu resep lada, dina sadinten anjeun tiasa ngajual langkung ti 60 porsi. Lokasina anu strategis ngagampangkeun urang milarian lokasi hayam geprek ieu.
Baca konten-konten menarik Kompasiana langsung dari smartphone kamu. Follow channel WhatsApp Kompasiana sekarang di sini: https://whatsapp.com/channel/0029VaYjYaL4Spk7WflFYJ2H