Lihat ke Halaman Asli

Kuliner Pangrupa Jiwa Tradisi Sunda Tahu Gejrot

Diperbarui: 6 September 2024   14:37

Kompasiana adalah platform blog. Konten ini menjadi tanggung jawab bloger dan tidak mewakili pandangan redaksi Kompas.

dokpri

Aya kuliner has Cirebon, nya ta tahu gejrot, anu loba dipilarian ku para wisatawan lantaran ngaranna jadi populr.

Tahu Gejrot mangrupa salah sahiji kadaharan khas Cirebon anu loba pisan. Ieu kadaharan biasana mangrupa jajanan has anu gampang kapanggih, malah loba nu ngajual tahu gejrot mobile anu ngajualna.

Tahu Gejrot khas Cirebon mangrupa kadaharan anu pas keur santai, rasana haseum jeung lada matak adiktif keur pecinta kuliner anu resep lada jeung gurih. Henteu ngan ta, Tahu Gejrot bisa nguntungkeun dina widang konomi dina usaha kuliner.

Baca konten-konten menarik Kompasiana langsung dari smartphone kamu. Follow channel WhatsApp Kompasiana sekarang di sini: https://whatsapp.com/channel/0029VaYjYaL4Spk7WflFYJ2H




BERI NILAI

Bagaimana reaksi Anda tentang artikel ini?

BERI KOMENTAR

Kirim

Konten Terkait


Video Pilihan

Terpopuler

Nilai Tertinggi

Feature Article

Terbaru

Headline