Lihat ke Halaman Asli

Muhammad Arif

pengusaha sukses

Makanan Tradisional Khas Sunda (Tahu Gejrot)

Diperbarui: 12 September 2024   13:41

Kompasiana adalah platform blog. Konten ini menjadi tanggung jawab bloger dan tidak mewakili pandangan redaksi Kompas.

dokpri

ahu gejrot nyata hiji kadaharan tradisional khas Sunda nu diwangun tina tahu nu dipotong-potong leutik, terus diasakan kucara disiram ku kuah nu dijieun tina campuran gula merah, bawang bodas, bawang beureum, jeung cab rawit. Kuah ieumiboga rasa asam, amis, jeung lada, nu matak ngeunah nalikadiincer dina tahu nu lemes. Biasana, tahu gejrot ieu disajikeundina piring leutik tina taneuh liat atawa daun pisang, nu nambahan rasa tradisionalna. 

Tahu gejrot teh enak

Baca konten-konten menarik Kompasiana langsung dari smartphone kamu. Follow channel WhatsApp Kompasiana sekarang di sini: https://whatsapp.com/channel/0029VaYjYaL4Spk7WflFYJ2H




BERI NILAI

Bagaimana reaksi Anda tentang artikel ini?

BERI KOMENTAR

Kirim

Konten Terkait


Video Pilihan

Terpopuler

Nilai Tertinggi

Feature Article

Terbaru

Headline